Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 34
Nyeste bruger: GK
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.


Afsked med Flemming Knudsen
* Offentliggjort: 18.01.09

Kære medlemmer af Socialdemokratiet i Viby.

Tirsdag den 17. februar 2009 besluttes det, hvilket projekt der vinder konkurrencen om det nye hovedbibliotek på havnen, ”Multimediehuset”.

På byrådsmødet onsdag den 18. februar præsenteres Århus Byråd for mit forslag til den kommende Sports- og Fritidspolitik i Århus Kommune.

På samme møde skal Byrådet behandle min ansøgning om at måtte træde tilbage fra posten som rådmand for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice.

Når Byrådet forventeligt har tiltrådt denne anmodning, afholdes der en beskeden afskedsreception for mig i Rådhushallen

fredag den 20. februar kl. 14-17

hvortil alle medlemmer af Socialdemokratiet er inviteret.

På gensyn.
Med venlig hilsen
Flemming Knudsen
Tænk internationalt - handl lokalt
* Offentliggjort: 07.10.06

Sådan lyder en af vendingerne fra debatten om miljøproblemer, men det er rent faktisk en rigtig god overskrift for de aktiviteter, som foregår i Borgerservice og Biblioteker i Århus Kommune. Læs mere her
Idrættens fremtid i Århus
* Offentliggjort: 29.09.06

Budgetforliget for 2007 er nu i hus. Forligspartierne er i den forbindelse blevet enige om at sætte fokus på udvikling af en Idræts-rambla, der skal løbe fra den Permanente til Marselisborg skovene – og fra Havnen til Årslev Engsø. Der vil blive tale om Danmarks længste sammenhængende park for bevægelse på land og i vand. Der skal både være basis for individuel brug og byens mange idrætsforeninger.

Udviklingen på de bynære havnearealer giver Århus en fantastisk mulighed for at binde bycentrum og Århus Bugt sammen. Og med budgetforliget er det nu fastslået, at det meget gerne må inddrage faciliteter og aktivitets­muligheder til idræt og sundhed.