Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 34
Nyeste bruger: GK
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Artikler: Visioner og perspektiver
EFTER DANSKE FORHOLD

”Hvis der skal mere udenlandsk arbejdskraft til Danmark, skal det ske på danske løn- og arbejdsvilkår”, sagde statsminister Helle Thorning-Schmidt på DI’s topmøde. Jeg kan ikke være mere enig!


Kultur som løftestang for nye samarbejder og internationalisering

I Region Midtjylland ses kulturpolitikken som en integreret del af erhvervs- og udviklings-politikken. (I kulturpolikken er det formule-ret således: ”Kultur er dynamo for udvikling, nytænkning og livskvalitet.” – dynamo, ikke løftestang, men det betyder vel nogenlunde det samme.)


Kort om psykiatrien i Region Midtjylland

Kort om psykiatrien i Region Midtjylland


Tale om Kulturby-projektet

Tale om Kulturby-projektetSTØRRE FOKUS PÅ PSYKIATRIEN

Hver 2. familie i Danmark kommer i kontakt med det psykiatriske system.40.000 har tungere diagnoser,70.000 har spiseforstyrrelser, 500.000 lider af depression og/eller angst.


Ordførertale: Kulturhovedstad

Aarhus vil være Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Arbejdet med at gøre ansøgningen færdig er på vej ind i den afsluttende fase, og den 30. september bliver den afleveret.


DERFOR SKAL REGIONERNE BEVARES

Hvorfor regionerne burde være bevaret.


Tænk internationalt - handl lokalt

Sådan lyder en af vendingerne fra debatten om miljøproblemer, men det er rent faktisk en rigtig god overskrift for de aktiviteter, som foregår i Borgerservice og Biblioteker i Århus Kommune.


Mangfoldighed og kvalitet i det rytmiske musikmiljø i Aarhus.
En stor del af den århusianske kulturelle identitet har i mange år vøret knyttet til, hvad der skete på den rytmiske musikscene. Slutningen af 60'erne og starten af 70'erne stod meget i jazzens tegn, hvor 80'erne med en stærk rockscene fik resten af Danmark til at rette blikket mod Århus. Nu er tiden inde til at gøre en indsats for at komme helt med i toppen igen.